Spanien mästare i U19-EM efter galen avslutning

Spanska U19-landslaget är Europamästare.

Finalen mot Norge blev en jätterysare – där avgörandet fälldes på tilläggstid.

Julia Bartél satte 2–1 i 94:e minuten.

Spanien slog Sverige i semifinalen av U19-EM efter att Mirai Uria satte matchens enda mål.

Och i finalen fick man en mardrömsstart då Norge inte behövde många minuter för att göra mål. Den 18-åriga anfallaren Iris Omarsdottir, till vardags i Stabaek, skickade in 1-0 i femte minuten.

Men det spanska svaret kom. Ane Elexpuru kvitterade i 36:e minuten och spännande minuter följde.

Avgörandet kom sedan på tilläggstid när Julia Bartel skickade in 2-1. Spanien därmed mästare i U19-EM.

Se även: Höjdpunkter från semifinalen mellan Sverige och Spanien i U19-EM