England och Italien kryssade i Nations League

Repris på EM-finalen från i fjol.

Då slutade stormötet mellan England och Italien 0-0 inför (nästan) helt tomma läktare.

Därmed är England fortsatt utan seger i årets Nations League.

Nations League-mötet mellan England och Italien på Molineux i Wolverhampton spelades utan publik.

Eller ja, nästan. Endast 3 000 barn under 14 år fanns på plats för att spana in stormötet.

Anledningen: Uefa bestraffade England att spela två matcher utan publik efter kravallerna före EM-finalen på Wembley i fjol.

Därmed släpptes ingen betalande publik in, men däremot tilläts 3 000 barn se matchen.

Lika tomt som det var på läktaren, var det också i målprotokollet. Detta trots att det inte saknades chanser.

Brände öppet mål

Bäst läge att spräcka nollan i första halvleken fick Sandro Tonali. Mittfältaren fick bollen helt fri i straffområdet men då stod Aaron Ramsdale i Englandsmålet för en snabb sidledsförflyttning och lyckades parera med benet.

England saknade inte heller chanser att bryta dödläget. I början av andra halvlek fick Raheem Sterling i princip helt öppet mål, men bollen studsade upp i avslutningsmomentet och bollen flög högt över ribban.

Istället slutade reprisen från EM-finalen i fjol 0-0. I och med det oavgjorda resultatet är England fortsatt utan seger i Nations League och ligger just nu sist i gruppen.

Italien toppar tabellen före Ungern och Tyskland.