Nikola Djurdjic, Hammarby. Foto: BILDBYRÅN/Instagram

Nikola Djurdjic: ”Får så mycket hat”

Uppdaterad
Publicerad

Natten mot måndag syntes Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic i vimlet när AIK firade SM-guldet. Nu berättar Djurdjic om kritiken från fansen.
”Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga, skriver han i ett sms till Fotboll Sthlm.

I söndags säkrade AIK SM-guldet efter seger mot Kalmar och senare på kvällen vankades guldfirande i centrala Stockholm – men inte bara AIK-spelare dök upp på festen. Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic syntes nämligen på guldfirandet och det har fått fansen att gå i taket.

”Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga”, skriver Djurdjic i ett sms till Fotboll Sthlm.

Spelarnas agent Michael Kallbäck var även han kritisk.

– Det ser ju inte så jävla bra ut, det gör det inte. Sen vill jag inte säga för mycket innan jag hunnit prata med dem. De ska få förklara sig och berätta vad de gjorde där – och det tror jag säkerligen de kommer göra, sa Kallbäck till Sportbladet i går.

På Instagram bad Djurdjic om ursäkt och gav sin version av händelsen. Han berättar att han och Rodic var på plats före AIK-spelarnas ankomst men medger också att de borde lämnat platsen snabbare än vad de gjorde.

Även Hammarby, som kommenterat händelsen på sin hemsida, håller med om att duon borde lämnat stället snabbare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer