Fiasko för Real Madrid – åkte ut mot division 3-lag

Spanska division 3-laget Alcoyano stod för en riktig praktskräll.

Laget slog ut Real Madrid i Copa del Reys 16-delsfinal.

Real Madrid vill nog helt glömma onsdagskvällen och det enorma fiasko som man stod för i Alcoi.

Division 3-laget Alcoyano lyckades spela jämnt med Real som bytte in flera storspelare, bland annat Karim Benzema och Eden Hazard, under matchen.

Vann – trots utvisning

Eder Militao gav Real Madrid ledningen i första halvlek innan José Solbes kvitterade till 1–1 i andra halvlek. Efter en storstilad insats av hemmalagets 41-årige målvaktsveteran José Juan Figueras lyckades Alcoyano ta matchen till förlängning.

Trots en utvisning och således en man mindre på plan var det division 3-gänget som fick jubla. Med fem minuter kvar skickade laget chockartat ut Real Madrid ur cupen med ett segermål till 2–1.

”Självklart ska vi vinna”

– Yttersta ansvaret ligger på mig. Självklart ska vi vinna över ett Segunda B-lag, men det är som det är. Ibland går det upp och ibland går det ner, säger Real Madrids tränare Zinedine Zidane på en presskonferens.

Även Atletico Madrid är ute ur cupen. Laget åkte för några veckor sedan också ut mot ett division 3-lag.

KLIPP: Se när ”Kingen” gör ett otroligt insparksmål