Emil Forsberg. Foto: Bildbyrån

Forsberg poängräddare för Leipzig

Den svenske landslagsmannen Emil Forsberg räddade poäng för sitt Leipzig i bortamötet med Frankfurt.

Med sitt första ligamål för säsongen ordnade Emil Forsberg slutresultatet 1–1, åtta minuter in i andra halvlek tog bollen på Filip Kostics hand och domaren pekade mot straffpunkten.

Forsberg från elva meter, Kevin Trapp slängde sig åt höger och svensken sköt straffen mitt i mål. Kvitterat efter att Gelson Fernandes gav hemmalaget ledningen i första halvlek.

Efter fyra omgångar i Bundesliga har Leipzig nu fem poäng efter en vinst, två oavgjorda och en förlust.