”De mår dåligt och behöver hjälp”

Uppdaterad
Publicerad

Förlust igen.

Och Göteborg närmar sig kvalstrecket.

– Spelarna är sjukt långt nere och mår dåligt och behöver hjälp, säger expert Daniel Nannskog.

Göteborg förlorade hemma mot Kalmar med 0-2 och är nu en poäng från kvalplats. Efter slutsignalen på Ullevi spred sig ångest bland Blåvittsupportrarna som precis som spelarna även var förtvivlade efteråt.

– Man mår ju dåligt av att se det. Någonstans handlar det om att gå ihop som lag, och gå ihop med supportrarna. Det är bara så man kan vända på det. Man ser väldigt tydligt att Göteborgsspelarna är rädda ute på planen, de vill inte vara där ute och inte ha boll, säger expert Daniel Nannskog i Fotbollsstudion och fortsätter:

– Och så kan det inte vara, då kommer det inte bli någon överlevnad för Göteborg. De kan inte ha bilder där de blir utskällda av supportrarna, nu får man förstå att spelarna är sjukt långt nere och mår dåligt och behöver hjälp.

I förlustmatchen menar Nannskog att Göteborg klarade sig från att få Alexander Jallow utvisad i fjärde minuten, efter att han träffat med dobbarna i Romarios lår.

– Det ska definitivt vara rött kort. Vi ser också att Kristoffer Karlsson (domare) har en perfekt vinkel, han ser ju väldigt tydligt att Jallow går in med dobbarna på Romario.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.