Fotbollsstudion ser fram emot att se Jordan Larsson i allsvenskan igen

Uppdaterad
Publicerad

Jordan Larsson till AIK.

En värvning som enligt Daniel Nannskog betyder att lagets skyttekung i fjol petas.

– Jag ser fram emot att se Nabil Bahoui och Jordan Larsson i samarbete, säger SVT Sports expert i Fotbollsstudion.

Värvningen av John Guidetti i vår uteblev, men nu lånar klubben anfallaren Jordan Larsson från Spartak Moskva fram till sista juni. En spelare som krönikör Therese Strömberg vill ha i allsvenskan.

– Det är jättekul såklart att han kommer tillbaka till allsvenskan. Han har haft en tung säsong i Spartak Moskva, han har inte alls kommit igång med målskyttet på samma sätt som förra då det var succé. Han kommer inte hit i den målformen, men vi har sett vad han har gjort i allsvenskan tidigare, säger krönikör Therese Strömberg i Fotbollsstudion.

SVT Sports expert Daniel Nannskog menar att AIK får en bra djupledslöpare med en fantastiskt bra vänsterfot.

– Jag ser fram emot att se Nabil Bahoui och Jordan Larsson i samarbete, jag tror (Nicolas) Stefanelli ligger riktigt risigt till för plats i startelvan. Häftigt att se hur Bahoui och Larsson funkar ihop, jag har tippat Bahoui som skytteligavinnare, och jag tror det här kommer att hjälpa honom, säger Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.