Fridolina Rolfö. Foto: TT

Rolfös Wolfsburg tog tre poäng

Fridolina Rolfö slog till direkt mot Frankfurt.

Hon öppnade målskyttet när Wolfsburg vann med 3-2.

Svenska landslagsstjärnan Fridolina Rolfös Wolfsburg fick en smakstart. Två minuter tog det innan Merle Frohms i Frankfurts mål misslyckades med att boxa bort bollen. Rolfö var snabbt på returen och nickade enkelt in ledningsmålet.

Mot Sverige i april visade polska landslagsstjärnan Ewa Pajor framfötterna. Och det även i dag när hon i den 31:a minuten utökade Wolfsburgs ledning.

Självmål av Pawollek

I den andra halvleken jagade Frankfurt en reducering och fick utdelning efter bara tre minuter.

Men i den 56:e minuten kom ett bakslag för hemmalaget Frankfurt. Tanja Pawollek gjorde självmål. Hemmalaget tryckte på och lyckades reducera ännu en gång när Laura Freigang tryckte in slutresultatet 2-3.

Rebecka Blomqvist byttes in i den 79:e minuten för Wolfsburg.

Wolfsburg jagar serieledande Bayern München. Och med en omgång kvar har Wolfsburg två poäng upp.

Samtidigt som Wolfsburg ställdes mot Frankfurt spelade Bayern mot Leverkusen. Hanna Glas spelade från start, men byttes ut mot Amanda Ilestedt i den 88:e minuten när deras Bayern vann med 4-0.