Se dramatiska avslutningen i spelaren ovan Foto: Viaplay

Galet slut i Manchester United-seger – rött kort och övertidsmål

WSL-premiären mellan förväntade topplagen Aston Villa och Manchester United fick ett händelserikt slut.

Rött kort i 76-minuten, därefter tre mål, varav ett i slutminuterna vilket gav United-seger med 2-1.

Trots att Kirsty Hanson blev utvisad för en ful satsning på Hayley Ladd var det Aston Villa som tog ledningen i hemmamötet med Manchester United genom storstjärnan Rachel Daly.

Man United hängde mot repet men tog sig samman.

Först kvitterade Lucia Garcia efter en tilltrasslad situation och på övertid frälste 35-åriga Rachel Williams laget när hon satte 2-1 och vilt firande följde med hennes lagkamrater.

– Jag är så jävla trött. Det var galet, säger Lucia Garcia efter matchen till BBC.

Williams är den första spelaren att göra fem raka mål de sista tio minuter av ordinarie speltid i den engelska damligan.

– Det var en riktigt bra match, vi krigade hela vägen in i slutet. Vi är mycket glada över dem två målen och att lyckas ta oss tillbaka. Det var tufft men vi fortsatte framåt, säger målskytten Lucia Garcia enligt Independent.