• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Manchester United spelade 0-0 mot Valencia. Foto: Bildbyrån

Glädjelöst Man United mållöst

Uppdaterad
Publicerad

Manchester United presterade ett nytt bottennapp när laget spelade 0-0 mot Valencia på Old Trafford.

–  Det var inte en fenomenal reaktion, men ändå en reaktion. Vi gjorde vad vår kvalitet tillåter oss att göra och vi gjorde nog för att vinna matchen. Vi var stabila i försvaret, speciellt vid deras kontringsspel där de är starka, säger den hårt pressade tränaren José Mourinho i Viasats sändning.

Historiskt dålig svit för Mourinho

Det var fjärde raka matchen, alla serier inräknade, som Man U spelade utan att vinna. Det är första gången som det händer i José Mourinhos framgångsrika tränarkarriär. United har upplevt sin sämsta ligastart på 29 år.

– Vi blev bättre i andra halvlek och vi är besvikna över att vi inte fick det mål som vi hade förtjänat, säger Chris Smalling, enligt BBC.

Victor Nilsson Lindelöf började att värma upp i första halvlek efter att Eric Bailly fått en smäll och blivit liggande men fick sitta kvar på bänken matchen ut.

UEFA Champions League

Manchester United logo

Manchester United

0 - 0

Valencia CF logo

Valencia CF

Old Trafford, Manchester
Publik: 73569
Domare: Slavko Vincic

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.