Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Filippa Curmark berättar om hur de tar hjälp av pojkakademispelarna inför Champions League: ”Kul att se att de också är lite frustrerade” Foto: Häcken

Häckens drag inför Champions League-kvarten – har tränat med pojkarna

Publicerad

Häcken tar emot PSG hemma i Champions League-kvartsfinal.

Då berättar Filippa Curmark om draget att träna med pojkarna i akademin.

– Det är ett ännu större steg för oss att möta snabba pojkar. Det har gett bra effekt. Och det är kul att se att de också är lite frustrerade, säger hon till SVT Sport.

Häcken har tagit hjälp av akademispelare på träningar en hel del under Champions League-spelet. Inför PSG-matchen har fokus varit på att lösa hög press och pojkarna har fått agera motståndaren Paris Saint-Germain.

Alla i BK Häcken hjälper damerna med förberedelserna, så att de ska kunna ta sig så långt som möjligt i Champions League. Damernas framgångar är viktiga för hela klubben, säger Yamen Alahmad, en av spelarna som varit med och sparrat, till klubbens hemsida.

Hör Filippa Curmark berätta om hur Häckens damer tar hjälp av pojkarna i akademin i förberedelserna inför PSG-matchen – och hur de i sin tur utmanar killarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.