Johan Oremo debuterade i Halmstad – och slog till med ett drömmål från halva plan. Foto: Bildbyrån

Drömmål av Oremo i debuten

Drömmål av Johan Oremo i sin debut för Halmstad.

Men han blev blåst på hjälterollen när laget kryssade 2-2 hemma mot bottenkollegan Sundsvall.

Johan Oremo presenterade sig för sin nya hemmapublik på Örjans vall på ett minst sagt högklassigt sätt. I sin första match med Halmstad gjorde han i den 27:e minuten mål från halva plan efter att ha norpat bollen från en motståndare och sedan lobbat in bollen.

Målet innebar 2-0 – men Halmstad lyckades inte behålla ledningen. Tio minuter senare reducerade Eric Larsson när han skruvade in bollen i bortre. Och precis innan halvtidsvilan kvitterade Marcus Danielsson för Sundsvall.

Efter 70 minuter fick Halmstads Marcus Mathisen sitt andra gula kort, och laget fick spela med en man kort den avslutande delen av matchen. Men trots det lyckades inte Sundsvall få in ett ledningsmål, utan lagen fick dela på poängen.