Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Mittfältstjärnan Radja Nainggolan stängs av efter att han rökt på bänken. Foto: BILDBYRÅN

Här röker stjärnan på avbytarbänken – mitt under matchen

Uppdaterad
Publicerad

Den belgiske mittfältstjärnan Radja Nainggolanär i blåsväder.

34-åringen har stängs av tills vidare av sitt klubblag Royal Antwerp efter att ha rökt en e-cigarett på avbytarbänken inför en match i belgiska högstaligan.

– Jag är väldigt ledsen för det jag gjort. Jag inser att det är helt fel, men i det ögonblicket tänkte jag inte riktigt på det, skriver han på Instagram.

Radja Nainggolan som tillhört toppklubbar som Inter och Roma i italienskaSerie A skrev inför förra sommaren på för belgiska Royal Antwerp. Och nu har profilen återigen hamnat i blåsväder.

Ber om ursäkt

Under söndagen mötte man Standard Liege på bortaplan där Nainggolan fick inleda påbänken, och nu visar bilder hur han mitt under matchen röker en cigarett på avbytarbänken.

Enligt belgiska medier var 34-åringen förra veckan inblandad i ett annat blåsväder där han fick sin bil beslagtagen när haninte kunde visa upp ett giltigt körkort när polisen stoppade honom. I augusti 2021, blev belgaren av med sitt körkort efter att ha kört bilför fort och med alkohol i blodet.På nyårsafton 2018 när han tillhörde Roma sände han live på Instagram och blev därefter bortplockad från truppen i en match.

– Klubben har tagit ett beslut som jag bara kan acceptera, även omjag tycker att det är lite för hårt. Jag ska dock försöka bidra påett eller annat sätt”, skriver han på Instagram.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.