Här sjunger Häckens trognaste supportrar för laget

Uppdaterad
Publicerad

Häcken förlorade Champions League-matchen borta mot Bayern München med hela 4-0. Trots det sjöng två tillresta supportrar för laget då de lämnade arenan.

– Vi har skrikit oss hesa hela matchen, säger supportern Robin Heed till SVT Sport.

Svenska mästaren BK Häcken har haft en tung inledning på Champions League med två förluster och inga gjorda mål. Trots det var supportrarna Robin Heed och Johan Svensson, på plats i München, inte särskilt nedslagna efter kvällens match.

– Vårt lag är i Champions League. Det är stort att vi får möta de största lagen i Europa. Det är klart att vi åker och supportar, säger Svensson.

– Det är Häcken som vi brinner för. Det är därför vi är här. Vi har varit och laddat upp i två dagar och nu har vi skrikit oss hesa hela matchen, säger Heed.

Stödet under bortamatchen i Tyskland uppskattas av laget.

– Det är klart att det gör mycket för oss som spoelar. Det är fint av dem att åka hit och stötta oss. Det var kul att se, säger Elin Rubensson.

UEFA Women's Champions League

FC Bayern München logo

FC Bayern München

4 - 0

BK Häcken FF logo

BK Häcken FF

FC Bayern Campus, München
Publik: 688
Domare: Rebecca Welch

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.