Helander gjorde första Serie A-målet

För en vecka sedan gjorde han debut i Serie A. På söndagen, i andra matchen från start, kom första målet för mittbacken Filip Helander i Verona.

22-åringen höll sig framme och nickade in en retur i den 33:e minuten i hemmamatchen mot Lazio.

Men trots svenskens fullträff förlorade Verona. Lucas Biglia kvitterade för Romklubben på straff mitt i den andra halvleken och i den 86:e minuten satte Marco Parolo 2-1.

Serie A

I toppmatchen mellan Inter och Fiorentina vann gästerna från Florens med hela 4-1. Matchen var avgjord redan efter drygt 20 minuter, då Fiorentina ledde med 3-0.

I och med segern tar Fiorentina över ledningen i Serie A, på samma poäng som Inter, men med bättre målskillnad. Förlusten var Inters första för säsongen.

Både Robin Quaison och Oscar Hiljemark spelade hela matchen för Palermo, som föll med 1-2 borta mot Torino.

I söndagens tidiga match besegrade Genoa Milan med 1-0.