Inbytte Forsberg hjälte för Leipzig

Emil Forsberg fick börja på bänken när hans Leipzig mötte Zorya från Ukraina i Europa League-kvalet, men byttes in och såg till att tyskarna vann med 3-2 efter att avgjort matchen i den 90:e minuten med att sätta en straff.

Leipzig kom till returmatchen med 0-0 efter den första matchen, men ukrainarna visade ingen respekt utan hade en 2-1-ledning i början av andra halvlek.

I den 59:e minuten plockade Leipzigs tränare Ralf Ragnick ut mittbacken Ibrahima Konate och satte in Forsberg – ett matchavgörande drag. Det dröjde inte mer än tio minuter innan tyskarna kvitterade genom Jean-Kevin Augustin.

I den 90:e minuten fick hemmalaget straff och Forsberg förvaltade den på bästa sätt och skickade Leipzig till Europa League-spel.