Se Jack Cooper-Loves dubbla mål här. Foto: Nicklas Elmrin / BILDBYRÅN

Jack Cooper-Love frälste Gais efter superinhopp

I den 76 minuten blev han inbytt.

15 sekunder senare hade Jack Cooper-Love rullat in 1-0 för Gais hemma mot Mjällby. Sex minuter senare gjorde han även det matchvinnande 2–1-målet.

– Det gick snabbt när jag kom in, jag han inte tänka så mycket, säger Cooper-Love till Discovery+.

22-årige Cooper-Love är inlånad från Elfsborg och gjorde sina första allsvenska minuter för Gais i förra omgången mot Norrköping. I dagens match kom bytet lite tidigare i matchen och anfallaren tackade för förtroendet – två gånger om.

– Otroligt skön känsla. Jag blev inbytt för att göra det jobbigt för dom och försöka få in ett segermål. Idag lyckades jag och det var väldigt skönt säger Jack Cooper-Love till Discovery+.

Se experternas analyser och höjdpunkter från alla omgångens matcher i Fotbollsstudion på måndag 22.10.