Janne hyllar Sema: ”Lyser lite mer”

Publicerad

Janne Andersson var nöjd med det svenska spelet i 1-1-matchen mot Estland. Särskilt nöjd är han med Ken Sema – som hoppade in vid underläge 0-1. – Om jag ska lyfta någon, så har Ken en liten dimension till, säger den svenska förbundskaptenen till SVT Sport.

Sema hoppade in i den andra halvleken och tillsammans med de andra inhopparna såg han till att Sverige började skapa farliga målchanser i slutet av matchen.

– Det är många som gör det bra och inhopparna kommer in med energi och visar verkligen att de vill vara med. Men såhär långt, om jag ska lyfta någon, så har Ken en liten dimension till. Och det är jag ganska glad för eftersom han har varit med mest. Att det är just han som det lyser lite mer om, säger Janne Andersson.

Kalle Holmberg gjorde det svenska målet, men Sverige hade bud på många fler mål och flera av spelarna grämde sig över att det ”bara” blev kryss i matchen.

– Hade detta varit en tävlingsmatch hade jag brutit ihop med tanke på hur många målchanser vi skapade, säger Janne Andersson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer