Juventus tog poäng efter en dramatisk kvittering. Foto: Bildbyrån

Rött kort och sen kvittering när Juventus tog poäng

Rött kort i 90:e minuten för Wolfsburg.

Då satte Juventus en sen kvittering och fick med sig en poäng i Champions League-mötet.

I Turin såg det på förhand ut att kunna bli något av en svenskfest när Amanda Nildéns och Lina Hurtigs Juventus ställdes mot Rebecka Blomqvists Wolfsburg i Champions League.

Samtliga inledde dock på bänken – men svensk speltid blev det till slut.

Wolfsburg gjorde 2–1 genom Tabea Wassmuth i 65:e minuten och direkt efteråt byttes Lina Hurtig in. Den svenska landslagsanfallaren gjorde visserligen inget mål men hon fanns med på planen när Juventus tog en poäng efter ett dramatiskt slut.

I 90:e minuten fick Wolfsburgs Felicitas Rauch sitt andra gula kort och med en spelare mer på planen dröjde det bara någon minut innan Juventus hittade rätt. Positionerad vid bortre stolpen fick Cristiana Girelli bollen och kunde relativt enkelt sätta slutresultatet 2–2.

Amanda Nildén och Rebecka Blomqvist satt på bänken hela matchen.

PSG vann stort

PSG stormar mot avancemang i Champions League. Med svenska landslagsspelaren Amanda Ilestedt från start i backlinjen vann man enkelt hemma mot Real Madrid utan skadade Kosovare Asllani.

Det franska huvudstadslaget tog ledningen i 13:e minuten när Marie-Antoinette Katoto vackert rundade Real Madrids målvakt Barbora Votikova och lade in bollen i nät.

Den franska landslagsanfallaren hade ytterligare en boll i nät i början av andra halvlek när hon nådde högst på en hörna och nickade in 3–0.

PSG vann till slut med 4–0 efter att Real Madrid-försvararen Rocio Galvez satt bollen i eget mål.

KLIPP: Magdalena Eriksson om 1–0-segern mot Irland. (21 oktober)