Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hanna Marklund ser fram emot att SVT sänder avgörandet i damernas Champions League. Foto: Bildbyrån/SVT

Klart: SVT sänder avgörandet av damernas Champions League

Uppdaterad
Publicerad

I helgen inleds semifinalerna i damernas Champions League. Nu står det klart att SVT sänder från både semifinaler och final.

I ena semifinalen möts Arsenal, med Stina Blackstenius, och Rebecka Blomqvists Wolfsburg. I den andra ställs Fridolina Rolfös Barcelona mot Chelsea, med Magdalena Eriksson, Johanna Rytting Kaneryd och Zecira Musovic.

SVT har i samarbete med C More förvärvat rättigheterna till avgörandet i damernas Champions League.

– Vi är glada att den breda publiken nu kan ta del av avgörandet i den finaste turneringen som finns på klubbnivå, det är fotboll av högsta klass. Särskilt kul med tanke på att vi har svenska stjärnor i samtliga lag som tagit sig till semifinal, säger SVT:s sportchef Max Bursell.

SVT sänder båda mötena mellan Arsenal och Wolfsburg och sedan höjdpunkten, finalen den 3 juni i Eindhoven. Samtliga semifinaler och finalen sänds också i TV4:s kanaler.

Hör Hanna Marklunds tips kring CL-segrare i spelaren ovan.

Så sänder SVT

23 april

15.20 SVT1/SVT Play: Wolfsburg-Arsenal

1 maj

18.30 SVT2/SVT Play: Arsenal-Wolfsburg

3 juni

15.45 SVT1/SVT Play: Final

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.