Se Kosovare Asllanis mål mot Pomigliano. Foto: Bildbyrån

Kosovare Asllani tvåmålsskytt för Milan

Första matchen från start i år.

Då slog Kosovare Asllani, 34, till två gånger om i Milans 4-1-segern mot Pomigliano.

Kosovare Asllani har fått skralt med speltid och mestadels fått agera inhoppare under inledningen på säsongen. Mot Pomigliano fick hon dock chansen från start – och tackade för förtroendet direkt.

Först nådde hon högst på en frispark från Marta Mascarello och nickade in ledningsmålet redan efter två minuter.

I andra halvlek slog hon till igen. Framspelad av Julie Piga tryckte hon dit 3-1-målet.

Matchen slutade till slut 4-1 efter straffmål av Christy Grimshaw på tilläggstid. Milan, som startat knackigt inledningsvis, tog därmed sin andra seger för säsongen.

”Lycklig att vara tillbaka med laget igen efter skada”, skriver Asllani på sin Instagram.