Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kulusevski på dagens träning med Tottenham. Foto: TT

Dejan Kulusevski tillbaka i träning med Tottenham

Uppdaterad
Publicerad

Dejan Kulusevski är tillbaka i träning efter den lårskada som han ådrog sig i Nations League-mötet med Slovenien för två veckor sedan. Men ännu är han inte redo att spela matcher.

– Jag  tror att ”Deki” snart är tillbaka. Igår hade han en magnetkameraundersökning och den var riktigt, riktigt positiv men samtidigt sade lagläkaren att det i morgon kunde vara fem procents risk, säger Tottenhams tränare Antonio Conte enligt Reuters.

Kulusevski kommer inte att spela onsdagens Champions League-match hemma mot Eintracht Frankfurt.

– Jag vill inte ta någon risk eftersom Deki är en viktig spelare för oss. Det skulle vara dumt men mot Everton på lördag tror jag att han är redo, fortsätter Conte.

Däremot kommer brassen Lucas Moura att vara tillgänglig efter en långvarig vadskada.

Tottenham har inlett Champions League med en vinst, en oavgjord och en förlust i grupp D där man är tvåa efter Sporting Lissabon och på samma poäng som Frankfurt medan Marseille är sist i gruppen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.