Lagkaptenens kritik: ”Vi slutar spela”

Lagkapten Kristoffer Olsson är inte nöjd med laget efter den sena poängförlusten mot Polen.

– Vi får skylla oss själva efter den andra halvleken vi gör, säger Olsson till SVT Sport.

Sverige höll nästan ut till seger mot Polen. Men Filip Dagerstål drog ner en polsk anfallare i straffområdet i den 90:e minuten och Polen kunde kvittera till 2-2 från straffpunkten.

Efter poängtappet menar Kristoffer Olsson att man har sig själv att skylla efter att segern runnit dem ur händerna.

– Vi får skylla oss själva efter den andra halvken vi gör. Den är inte bra alltså. Vi slutar spela, vinner inga dueller, säger Olsson.

Det fanns ett antal straffsituationer i matchen, och Olsson är inte helt nöjd med domarinsatsen.

– Han hade lite svajig nivå. Men det hade vi med.