Ashley Young blev utvisad. Foto: Bildbyrån

Lindelöf tillbaka – då föll Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf var tillbaka i startelvan i bortamatchen mot Wolverhampton efter att ha missat helgens segermatch mot Watford.

Då åkte Manchester United på en oväntad förlust efter att ytterbacken Ashley Young synat det röda kortet.

Wolverhampton vann med 2-1.

Victor Nilsson Lindelöf blev pappa i förra veckan och missade därmed helgens segermatch mot Watford.

Med svensken tillbaka i startelvan borta mot Wolverhampton blev det förlust, 2-1.

Detta trots att Scott McTominay gav gästerna ledningen med ett distansskott redan efter 13 minuter. Hemmalagets portugisiske måltjuv Diego Jota kvitterade dock efter knappa halvtimmen och när klockan tickade upp mot 60 minuter kom så en matchavgörande sekvens.

Ashley Young kom sent in i en duell och drog på sig sitt andra gula kort i matchen. Med en man mindre i 30 minuter orkade inte United stå emot och hemmalaget kunde sätta 2-1 i den 77:e minuten, via självmål från backen Chris Smalling.

Därmed missade United chansen att gå upp på en tredje plats i tabellen. Laget är kvar på en femteplats, utanför Champions League.