Lindelöf tillbaka i Uniteds elva Foto: Bildbyrån

Lindelöf hyllad efter United-starten

Uppdaterad
Publicerad

Efter succén i VM var ”Vigge” är tillbaka i Manchester Uniteds startelva och hyllades efter den stjärnspäckade matchen mot Bayern München i Premier League-genrepet, trots 1–0-förlust.

När Manchester United spelade sin sista träningsmatch inför fredagens premiär mot Leicester var Victor Nilsson Lindelöf tillbaka i startelvan.

United var återigen på europeisk mark efter försäsongs-lägret i USA och mötte Bayern München på Allianz Arena i Tyskland.

Lindelöf fick kampera ihop med Eric Bailly i mittförsvaret i ett på pappret starkt United. På topp återfanns Alexis Sanchez och på vänsterkanten var också Marcus Rashford tillbaka i elvan efter sitt VM-äventyr.

Lindelöf stod för ett succéartat mästerskap i Ryssland och hyllades på flera håll. Nu ser formen ut att stanna även i United-tröjan.

Trots förlust med 1–0 gavs den svenske 24-åringen högsta betyg av lokaltidningen Manchester Evening News.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.