Foto: Bildbyrån

Majstorovic om ryktena: ”Fokuserar på AEK”

Uppdaterad
Publicerad

Brittisk media har de senaste dagarna rapporterat att Daniel Majstorovic är aktuell till att bli sportchef i Wolverhampton.

Detta efter uppgifter om ett möte mellan Majstorovic och superagenten Jorge Mendes.

– Jag har en bra relation med hans agentur som innehåller många kompetenta fotbollsmänniskor och fotbollspelare, säger Majstorovic till SVT Sport.

Majstorovic är just nu sportchef i AEK Aten, ett uppdrag han verkar trivas med. Men avtalet mellan honom och Aten löper ut den 31 augusti.

– Jag är nöjd med de framsteg vi tagit där jag kommit in i jobbet väldigt bra , där vi skapat oss en väldigt bra grund att jobba utifrån .Presidenten är en ambitiös person som ger oss alla redskap gör att skapa bra förutsättningar. Vi har ett otroligt stöd från våra fans och de förtjänar ett lag som vinner titlar och ger dem glädje.

Trots det kommer nu rapporter i brittisk press om att en flytt till Wolverhampton kan vara nära.

– Det enda jag fokuserar på är att göra AEK till ett slagkraftigt lag som ska utmana om ligatitel och spel år efter år Europa.

Vad diskuterade du och Jorge Mendes om på mötet?

– Ingen kommentar.

Vore det intressant uppdrag för dig att ta över i Wolverhampton?

– Det mest intressanta uppdraget för mig är AEK Athen just nu. Mitt mål och all fokus ligger som jag sa med alla iblandande i klubben är att bygga AEK till ett starkt lag som slåss om att vinna ligan och spela i europa varje år. Förra säsongen tog vi stora kliv i rätt riktning där vi kom till CL-kval och nu ska vi bygga på det och skapa en trupp som ska utmana om ligatitel och spel varje säsong i Europa, säger Majstorovic till SVT Sport.

De närmaste dagarna lär ge svar på om svensken väljer att stanna i Grekland eller om det blir en flytt till England.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.