Mållöst när Zlatan gjorde comeback i Milan

Trots ett högt jubel när han byttes in, och flertalet chanser framåt, blev det ingen drömcomeback för Zlatan Ibrahimovic i AC Milan. Istället blev det en mållös match hemma mot Sampdoria, och en poäng för ett Milan som fortsatt har svårt att göra mål.

Det tog 55 minuter innan Zlatan fick göra sin comeback i AC Milan. Och han var ett välbehövligt tillskott när han kom in. För innan Ibrahimovic var det nämligen närmare en ledning för Sampdoria som vid flertalet tillfällen gjorde att Gianluigi Donnarumma i Milans mål fick det rejält hett om öronen.

Men Milan höll trots allt tätt, och när Zlatan till ett öronbedövande dån från San Siros läktare byttes in efter 55 minuter, var ställningen 0-0.

Det var tydligt vilken inverkan den svenske stjärnan hade på matchen. Hela laget lyfte sig, och började skapa chanser offensivt. Men Milan hade svårt med det sista lilla som krävs för att spräcka nollan. Trots att Zlatan vid flertalet tillfällen hittade medspelare i farliga lägen fattades kvalitén i avsluten, och Emil Audero kunde relativt enkelt stå i vägen.

Och så fortsatte det matchen ut, som slutade 0-0. Och Milan har nu endast 16 gjorda mål på 18 matcher i Serie A, och ligger på en tolfteplats.

Klipp: Mållöst i Zlatans Milan-comeback