Manchester United föll mot West Ham

Manchester United föll tungt borta mot West Ham i Premier League-fotbollen.

Victor Nilsson Lindelöfs lag stod inte för någon imponerande insats och slutresultatet skrevs till 2–0 till hemmalaget från östra London.

Den svenske mittbacken spelade hela matchen. Men varken han eller någon annan Unitedförsvarare kunde hindra ukrainaren Andrij Jarmolenko från att inleda målskyttet kort före halvtid i en annars trevande första halvlek där inget av lagen hittade riktigt rätt offensivt.

Jarmolenko var kylig när han fick bollen i motståndarnas straffområde och sköt in bollen lågt utom räckhåll för målvakten David de Gea.

Direkt efter paus hade Uniteds Juan Mata ett gyllene läge att sätta kvitteringsmålet – men spanjoren fick, trots öppet mål, inte bollen i nät.

Nästa stora möjlighet fick Harry Maguire i en tilltrasslad situation efter en hörna. Maguires skott räddades dock och några fler riktigt heta målchanser vaskade United inte fram.

Rashford skadad

I stället utökade ytterbacken Aaron Cresswell West Hams ledning till 2–0 på en otagbar frispark i det högra krysset.

Förlusten var Manchester Uniteds andra på sex matcher i ligan och innebär att laget tappar mark mot topprivalerna Liverpool och Manchester City, som ligger sju respektive fem poäng före i tabellen (Liverpool med en match mindre spelad).

Oroväckande för United var dessutom att anfallaren Marcus Rashford tvingades utgå skadad. 21-åringen tog sig för ljumsken.