Storförlust för Rooney i comebacken på Old trafford

Det blev en stor förlust för Wayne Rooney i comebacken på Old trafford. Manchester Uniteds Antonio Valencia gjorde ett drömmål för United när de besegrade Everton med 4-0.

Wayne Rooney har spelat 13 år i Manchester United. I comebacken på Old trafford var det Roonys gamla lag som inledde målskyttet redan i den fjärde minuten. En perfekt crossboll från Nemanja Matic till Antonio Valencia som fick till en riktig drömträff på volley där Jordan Pickford var chanslös i Evertons mål.

Lukaku borde kanske utökat Uniteds ledning innan paus två gånger om då han var fri i straffområdet men den belgiska landslagsspelaren missade målet.

Stående ovationer för Rooney

Everton med Wayne Rooney i täten jagade en kvittering i andra halvleken, men utan resultat. I den 82:a minuten byttes den 31-åriga anfallaren ut och fick stående ovationer av fansen på sin gamla hemmaarena.

Strax efter bytet slarvade Everton på egen planhalva och Lukaku kunde sno bollen och passa till en fri Henrikh Mkhitaryan som satte 2-0.

Lukaku mål mot gamla klubben

En som lyckades bättre mot sin gamla var den tidigare Evertonspelaren Lukaku. Efter en misslyckad frispark som gick i muren kunde han på returen trycka dit sitt femte mål för säsongen.

I slutskedet fick United även straff, som Anthony Martial tog hand om och slutresultet blev 4-0 på Old trafford.