Mardrömsmatch för Lindelöf mot Real Madrid

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United ställdes mot Champions League-mästarna Real Madrid i en träningsmatch i Santa Clara, Kalifornien. Och det blev en riktig mardrömsmatch för Nilsson Lindelöf som i andra halvlek orsakade en straff och sedan missade en under straffläggningen.

Manchester United är just nu på turné i USA. Laget ställdes mot Real Madrid i en träningsmatch. Svenske Victor Nilsson Lindelöf började på bänken. United tog ledningen med 1-0 i första halvlek genom Jesse Lingard.

Nilsson Lindelöf fick spela hela andra halvlek och det blev tufft för svensken. I den 69:e minuten orsakade han en straff när han kom alldeles försent in i en duell med Theo Hernandez och sparkade ner Madrid-spelaren. Casemiro förvaltade straffen och kvitterade till 1-1.

Brände en straff i avgörandet

Matchen slutade 1-1 och straffar fick avgöra mötet. Då gav José Mourinho ”Vigge” chansen att slå en straff. Men det ville sig inte i den här matchen. Backen sköt straffen mitt i mål och Reals målvakt, Franscisco Casilla, hade inga problem med att rädda straffen. Men trots det lyckades United vinna matchen efter att Daley Blind avgjort straffläggningen.