Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT/Bildbyån

Markus Johannesson om Hedvig Lindahls tid i Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Hedvig Lindahl har fått en tuff start i Djurgården, där hon släppt in mål i varje match och fått kritik för flera uttalanden.

SVT Sports expert Markus Johannesson ger sin syn på målvaktens första tid i klubben.

– Att komma hem till Djurgården och stå i allsvenskan kanske inte motiverar henne så mycket som det borde göra, säger han.

Hedvig Lindahl har spelat fem matcher sedan återkomsten i damallsvenskan och inte imponerat på SVT Sports expert Markus Johannesson.

– Den senaste grodan som slank ur henne och som hon bad om ursäkt för, att hon inte kunde hålla nollan i det här jävla laget, tror jag är en följd av att hon inte riktigt är i balans rent sportsligt. 

Johannesson tror att veteranen funderar mycket på framtiden inom sporten, något han tror påverkar den sportsliga insatsen.

När SVT Sport, efter förra helgens oavgjorda match mot BP, frågade Lindahl hur känslan har varit konstaterade hon att laget haft det tufft.

– Vi har inte fått med oss något resultat egentligen, i dag undantaget. Men jag trivs med tjejerna, med gruppen, sa hon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.