Mikael Ishak gjorde två mål mot Villarreal. Foto: TT

Mikael Ishak tvåmålsskytt mot Villarreal

Den svenske anfallaren Mikael Ishak var matchens gigant då hans Lech Poznan mötte spanska Villarreal i Europa Conference League. Han stod för två mål – men trots det förlorade polackerna efter ett sent avgörande.

Redan i den andra minuten spelade Mikael Ishak, 29, fram till Lech Poznans ledningsmål som gjordes av Michal Skoras.

Villlarreal, som gick till semifinal i Champions League förra säsongen, vände sedan snabbt till 3-1 med tre snabba mål innan paus.

Men sedan klev Ishak fram. Direkt i den andra halvleken fick Lech Poznan straff och den satte Ishak i mitten av målet.

En kvart senare frispelades Ishak snyggt och då rullade svensken iskallt in 3-3.

En poäng på bortaplan hade varit en stor framgång för det polska laget, men i den 89:e minuten avgjorde Villarreal genom Francis Coquelin.