Foto: Bildbyrån

Milosevic lämnar landslagssamlingen

Uppdaterad
Publicerad

Alexander Milosevic lämnar landslagssamlingen.

Anledningen är skadekänningen han haft under veckan.

Efter en undersökning under måndagskvällen meddelar landslaget att Alexander Milosevic tvingas lämna landslagssamlingen.

”Milosevic, som har haft en skadekänning under veckan, bedöms efter undersökning på måndagskvällen inte fullt tillgänglig för spel i de kvarvarande matcherna och lämnar därmed truppen”, skriver landslaget.

För några dagar sedan berättade Milosevic för Aftonbladet om skadekänningen.

– Jag gjorde en operation på försäsongen och har haft lite problem under säsongen. När jag kom till landslaget efter Helsingborgsmatchen så svullnade det upp ganska rejält. Det är som det är. Men Janne ville ha in mig och då kan man inte säga nej. Det har inte känts jättebra de här dagarna om jag ska vara ärlig. Men vi får hoppas att det blir bättre, sa han då.

Sverige har haft det tufft på mittbackspositionen. Victor Nilsson Lindelöf och Filip Helander är skadade och Marcus Danielson och Pontus Jansson har avslutat landslagskarriären. Mot Slovenien, i den första Nations League-matchen, skadade sig dessutom Carl Starfelt.

För Sverige, som föll mot Norge under söndagen, väntar Serbien i Nations League på torsdag.

KLIPP: Milosevic slår tillbaka mot Haalands anklagelser: ”Jag sa inte så” (5 juni 2022)

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Milosevic slår tillbaka mot Haalands anklagelser: ”Jag sa inte så” Foto: SVT/Bildbyrån

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.