Nannskog: ”Detta talar för Malmö mot Chelsea”

Uppdaterad
Publicerad

Helt omöjligt är det inte för Malmö att i alla fall störa Chelsea i Europa Leagues sextondelsfinal, om man får tro SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Londonlaget kommer trots allt från en 0-6-förlust och formen är nedåtgående.

– Självförtroendet har fått sig en ordentlig törn och försvarsspelet är inte bra, säger Nannskog.

I kväll ställs Malmö mot Chelsea i det som är en av de största matcherna ett svenskt klubblag ställts inför de senaste åren. Inte minst på grund av motståndets dignitet. Topplaget i Premier League, Chelsea, med mängder av titlar i England och som vunnit Champions League.

Men, det finns en lucka för Malmö. Chelsea kommer från en förödmjukande förlust senast mot Manchester City med 6-0. 

Europa League

– Det kan vara både och. Det kan vara ett enorm revanschsuget Chelsea, men man har också en nedåtgående trend så samtidigt kan det också bli lite darrigt. Självförtroendet har fått sig en ordentlig törn och försvarsspelet är inte bra, det är klart Rosenberg och Co kan stöka till det lite, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog inför matchen.

Malmö inleder dubbelmötet på hemmaplan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet