Marek Hamsik missade den allsvenska premiären och Daniel Nannskog tror att värvningen kan bli en flopp. Foto: Bildbyrån/SVT

Nannskog om Hamsik: ”Rädd att det blir en flopp”

Uppdaterad
Publicerad

IFK Göteborg landade den mest spektakulära allsvenska värvningen på länge när man skrev kontrakt med Marek Hamsik.

Men SVT:s expert Daniel Nannskog tror inte stjärnvärvningen blir lyckad.

– Jag hoppas han kan ta oss alla med storm men jag är rädd att det blir en flopp, säger Nannskog.

I början av mars värvade IFK Göteborg 33-årige superstjärnan Marek Hamsik. Men kort efter att han kom till västkusten skadade han sig och han har varken kunnat spela under försäsongen eller i den allsvenska premiären i helgen. SVT:s expert Daniel Nannskog menar att det ser oroväckande ut.

– Något som Marek Hamsik och IFK Göteborg hade velat ha är en ordentlig försäsong för att kunna spela ihop sig. I stället har det blivit skador. Han missar första matchen i allsvenskan, säger Nannskog i Fotbollsstudion och fortsätter:

– Jag är rädd att det här blir en följetong att det kommer att vara lite småskador in mot EM och så blir det en flopp. Jag hoppas för Göteborg och allsvenskans skull att han kan komma in och spela mot AIK och att han tar alla oss med storm. Men jag är rädd att det blir en flopp.

”De behöver sitta ihop bättre”

Fotbollskrönikören Therese Strömberg säger i SVT:s Fotbollsstudion att hon tror att hela det blåvita laget kan bli en flopp denna säsong.

– Det känns som att de behöver väldigt mycket som de inte har. De behöver sitta ihop lite bättre.

IFK Göteborg spelade 0-0 mot Örebro i premiären. I nästa omgång väntar AIK på hemmaplan

Fotbollsstudion

Missa in Fotbollsstudion – magasinet som sammanfattar, ger alla höjdpunkter och experternas skarpa analyser kring allsvenskan.

Programmet leds av André Pops och i studion medverkar experterna Therese Strömberg och Daniel Nannskog.

När: Måndagar 21.30 i Play eller 22.30 i SVT1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.