Daniel Nannskog om Ibras comeback: ”Inte sprakande” Foto: Bildbyrån

Nannskog om Zlatans comeback: ”Självklart ska vi vänta oss mer”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback i ett svenskt landslag som inte imponerade då de besegrade Georgien med 1-0 på hemmaplan.

– Självklart ska vi vänta oss mer av Zlatan, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

SVT Sports expert Daniel Nannskog var inte imponerad av det svenska lagets insats mot ett på pappret svagt Georgien.

– En match som kändes osynkad från Sveriges håll. Det är såklart inte helt lätt då man varit borta från varandra sedan i höst och haft väldigt få träningar tillsammans, men det är för dålig rörelse i laget utan boll och för lågt passingstempo. Kombinationsspelet, som vi tidigare har varit bra på, lyste också med sin frånvaro.

– Det är också ett minus att vi släpper till stora målchans på Georgiens kontringar.

Experten ger Zlatan Ibrahimovic, som fick 84 minuter innan han blev ersatt av Robin Quaison, både ris och ros.

– Det var inte den sprakande tillställning av Zlatan som alla hade hoppats på, men han visade sin briljans vid målet. Självklart ska vi vänta oss mer av Zlatan.

En av få positiva saker i matchen var enligt Nannskog samarbetet mellan ”Ibra” och den nästan 20 år yngre Alexander Isak.

– Isak gör ett bra defensivt jobb där han flera gånger tar långa hemjobb och visar att han har defensiven i sig som Janne verkligen vill att en forward ska ha.

Världsmästerskapet Kvalet UEFA

Sverige logo

Sverige

1 - 0

Georgien logo

Georgien

Friends Arena, Solna
Publik: 0
Domare: Benoît Bastien

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.