Nannskog om Zlatan i Hammarby: ”Känns som att han kommer sätta på sig den där tröjan”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic har tränat med Hammarby senaste tiden. SVT Sports expert Daniel Nannskog tror nu att vi kan få se stjärnan spela i Stockholmslaget.

– Ju mer man hör snacket från Zlatan, desto mer känns det verkligen som att han kommer sätta på sig den där tröjan.

Det var i en intervju med Dplay i dag som Zlatan Ibrahimovic för första gången öppnade upp sig kring framtiden och om det kan bli aktuellt att spela för Hammarby.

– Vi får se vad som händer. I dag är det inte aktuellt med tanke på att jag tillhör Milan, sa Zlatan.

Nu tror Daniel Nannskog att det kan ha gått så långt att det inte bara blir träning med Hammarby för Zlatan – utan riktiga matcher för superstjärnan, som är delägare i klubben.

– Jag tror han går igång på det där att få spela den där matchen mot speciellt Malmö. Det kan fälla avgörandet att vi, som jag känner i varje fall, får se Zlatan i Hammarbytröjan i allsvenskan.

”Vill ta upp kampen med Malmö FF”

Och det är just den frostiga stämningen mellan Zlatan och Malmö FF, som länge sågs som det givna valet i Sverige, som gör att Nannskog tror att det kan bli Bajen för stjärnan i stället för att komma hem till Skåne.

– Han känner sig lite blåst av Malmö. Så klart gör det väldigt ont för honom att statyn är förstörd och att man fått den här dåliga relationen mellan varandra. Och det känns som att han nu med Bajen vill ta upp kampen ordentligt med Malmö FF.

Zlatan om spel i allsvenskan: ”Vi får se vad som händer”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.