Nathalie Björn avgjorde för Everton

Landslagsstjärnan Nathalie Björn blev inbytt i halvtid för Everton borta mot Aston Villa.

Med kvarten kvar blev hon matchhjälte, då hon stegade upp och slog in 2–1 på straff.

När försvararen Nathalie Björn ersatte danska Karen Holmgaard i halvtid stod det 0–0.

Knappt tio minuter senare fick Everton 1–0 då Anna Patten gjorde självmål. Aston Villa gav dock svar på tal direkt och kvitterade bara minuten senare via Rachel Daly.

Women's Super League

Med kvarten kvar blev Evertons Heather Payne fälld i straffområdet av Kirsty Hanson.

Nathalie Björn slog säkert in straffen till höger om Aston Villas målvakt Daphne van Domselaar. Målet blev matchavgörande, Everton vann med 2–1.

Hanna Bennison startade matchen på mittfältet för Everton, men blev utbytt i den 60:e minuten.