Victor Nilsson Lindelöf pratar om sina ryggproblem. Foto: TT.

Nilsson Lindelöf om ryggproblemen: ”Haft det i några månader”

Uppdaterad
Publicerad

Ryggen har krånglat för Victor Nilsson Lindelöf den här säsongen.

Inför derbyt pratar han om problemen.

– Smärtan började komma tillbaka, men jag har försökt att hantera det på rätt sätt, säger Nilsson Lindelöf till Manchester Uniteds hemsida.

Victor Nilsson Lindelöf har plågats av ryggproblem under den här säsongen. I slutet av 2020 pratade han om smärtan.

– Jag har haft väldigt ont och har fortfarande problem. Jag jobbar med det varje dag men spelschemat är väldigt, väldigt tätt så det handlar mest om att ha det under kontroll, sa han då enligt Manchester Evening News.

Försvararen har missat flera matcher på grund av ryggstrulet.

– Jag missade några matcher och tog det försiktigt när jag skulle komma tillbaka. Jag spelade en match, sedan blev jag tvungen att vila igen. Det kändes bättre efter det, säger Nilsson Lindelöf till Manchester Uniteds hemsida.

– Smärtan började komma tillbaka, men jag har försökt att hantera det på rätt sätt genom att vara noggrann med återhämtningen och rehabiliteringen. Jag har haft de här problemen i några månader, men jag spelar matcher eftersom jag vill hjälpa laget att vinna matcher.

Han hoppas han kan spela derbyt mot Manchester på söndag.

– Självklart. Det är en stor match, alla vill spela såna matcher.

Mittbacken spelade inte matchen mot Crystal Palace i onsdags.

KLIPP: Zlatan sjöng duett – efter motorcykeldrama

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.