Foto: BILDBYRÅN

Norling ångrar delar av intervjun: ”Skulle nog uttryckt mig lite skickligare”

Uppdaterad
Publicerad

Rikard Norling var märkbart upprörd efter poängtappet mot Varberg i söndags. Nu säger han till Expressen att han kunde uttryckt sig annorlunda.

– Egentligen så skulle jag nog uttrycka mig lite skickligare möjligtvis, mindre känslomässigt, säger han.

– Det spelar ingen roll vad vi spelar för jävla spelsätt om det är så att vi inte ens fixar sånt, sa en rejält frustrerad AIK-tränare till Dplay efter den snöpliga slutminutsförlusten mot Varberg i söndags, när han sågade sina spelares insats.

Nu efter ett par dagars distans från den uppmärksammade intervjun, säger han till Expressen att han kunde ha uttryckt sig annorlunda.

– Egentligen så skulle jag nog uttrycka mig lite skickligare möjligtvis, mindre känslomässigt, men det jag känner och tycker i sammanhanget där och då är nog inte så mycket att… Eller ja, det är så jag känner, säger han.

”Det är så jag känner”

Samtidigt tonar tränaren ner konsekvenserna av intervjun och säger att det inte har påverkat laget internt.

– Det är nog större där ute än vad det är här inne. Vi är förbannade på vår insats mot Varberg och känner lite det fortfarande. Så är det, säger han till tidningen.

AIK möter Häcken på bortaplan i morgon.

SE UPPMÄRKSAMMADE INTERVJUN: Norlings sågning efter 2-2 mot Varberg (20 juli 2020):

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.