Caroline Graham Hansen gjorde två nya mål när Barcelona tog sin 14:e raka ligaseger. Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Norska bakom Barcelonas 14:e raka ligaseger

Barcelonas segertåg fortsätter i den spanska ligan.

På onsdagen tog laget sin 14:e raka ligaseger.

Norska Caroline Graham Hansen avgjorde toppmötet mot Levante med två mål.

Barcelonas herrar har svajat betänkligt den här säsongen och är långt ifrån serieledningen.

Desto bättre går det för Barcelonas damer som kör över allt motstånd som kommer i deras väg i ligan där man i söndags vann El Clasico mot Real Madrid med 4-1.

På onsdagen var det dags för nytt toppmotstånd när ligatvåan Levante väntade på bortaplan. Men inte heller Levante skulle kunna bryta Barcelonas segersvit utan gästerna vann med 3-0.

Norska avgjorde

Segerorganisatör denna gång blev norskan Caroline Graham Hansen. Efter 37 minuter gjorde hon 1-0 och i den andra halvleken skulle hon kliva fram igen och göra 2-0, hennes sjätte och sjunde mål för säsongen.

– Det är väldigt härligt att få bidra med mål, säger Hansen till VG efter matchen.

Barcelona är därmed fortsatt obesegrade i ligaspelet, där man vunnit samtliga 14 matcher, och har den förkrossande målskillnaden 76-3.

De leder ligan med fem poäng före Levante som dessutom har tre matcher fler spelade än serieledaren.

KLIPP: Hattrick av Harder när Chelsea gick till cupfinal