Olycksminuten knäckte United – stort drama i gruppen efter PSG:s vinst Foto: Bildbyrån/Rörligt Viaplay

Olycksminuten knäckte United – stort drama i gruppen efter PSG:s vinst

Först gjorde Marquinhos mål – sedan blev Fred utvisad.

Olycksminuten knäckte Manchester United hemma mot Paris Saint-Germain.

– Jag kanske måste hålla upp händerna och säga att jag borde tagit av honom tidigare, säger Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer till Viasat.

I den 69:e minuten, vid ställningen 1-1, skickade PSG in en hörna. Efter att bollen studsat runt i straffområdet kunde Marquinhos tryckte in 2-1 till bortalaget.

Efter avspark kom nästa smäll.

United satte igång spelet och efter några sekunder, effektiv tid, tappade Fred boll. När han skulle ta tillbaka den kastade han sig in i en duell. Reprisbilderna visade att han var på bollen, men domaren gav honom ett gult kort. Fred hade ett gult kort från första halvlek då han måttade en skalle mot en spelare i PSG.

United jagade en kvittering, men fick i stället se Neymar göra 3-1.

Tre poäng till PSG innebär den franska klubben, Manchester United och Leipzig står på nio poäng efter sista omgången. United är etta och PSG tvåa.

KLIPP: Berg hjälte för Krasnodar i Champions League