Paul Pogba utsatt för rån i hemmet – barnen låg och sov

Uppdaterad
Publicerad

Paul Pogba blev utsatt för rån i hemmet under matchen mot Atletico Madrid.

Barnen fanns i hemmet under rånet.

”Som pappa finns ingen värre känsla”, skriver stjärnan på sociala medier.

Paul Pogba spelade åttondelsfinal av Champions League när rånare slog till mot hans hem. Enligt hans egna ord på sociala medier ska det ha skett i slutskedet av matchen.

”I går kväll inträffade det värsta tänkbara för vår familj när rånare bröt sig in hemmet medan våra små barn låg och sov”, skriver stjärnan på sociala medier. 

Varken frun Zulay eller Paul Pogba själv var hemma när rånarna slog till.

”Rånarna var i hemmet under fem minuter, men på den tiden hann de ta ifrån oss något mer värdefullt än allt vi har i hemmet...vår känsla av trygghet och säkerhet”, skriver stjärnan.

Svenska stjärnorna har rånats tidigare 

Det här är inte första gången som en fotbollsstjärna utsätts för rån i hemmet. I januari utsattes den svenske landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf för rån, i bostaden. Scenariot liknade Paul Pogbas fall då Lindelöf spelade match och fru och barn fanns i hemmet.

För drygt ett år sedan rånades den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen i hemmet, han var även hemma själv. Han fördes runt i bostaden under knivhot för att lämna ifrån sig värdesaker.

Tidigare i år utsattes även landslagsmittfältaren Albin Ekdal för inbrott i sitt hem.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.