Kylian Mbappé fanns med i målprotokollet när PSG vann. Foto: Bildbyrån

PSG tog tredje raka segern – utan Messi och Neymar

Under fredagskvällen tog PSG sin tredje raka seger när man besegrade Brest med 4-2 på bortaplan.

Utan Lionel Messi och Neymar så var det istället Kylian Mbappé och Angel Di Maria som stod för målskyttet.

PSG gästade Brest i den tredje omgången av det franska ligaspelet, och man gjorde det utan varken Lionel Messi eller Neymar i truppen.

Bortalaget från huvudstaden fick en strålande start på matchen när Ander Herrera slog till från distans – ett avslut som gick i nät och 1-0 var ett faktum.

I den 36:e matchminuten utökade PSG ledningen när storstjärnan Kylian Mbappé nickade in 2-0. Innan domaren blåste av för halvtidsvila reducerade hemmalaget till 2-1 genom Franck Honorat.

Precis som i den första halvleken så inledde PSG målskyttet i den andra när Gana Gueye smällde in 3-1 i krysset.

Med fem minuter kvar reducerade Brest ännu en gång och det såg ut att bli spännande. Men Angel Di Maria dödade allt hopp om en kvittering när han i den 90:e minuten fastställde slutresultatet till 4-2.

PSG:s tredje raka seger på lika många matcher i Ligue 1.

MER FOTBOLL: Emil Forsberg avslutade ett mönsteranfall till 2-0 (20 augusti)