Jadon Sanchos skott letades sig igenom Leedsförsvaret för 2-2. Foto: TT

Räddade poäng åt Man United i första matchen sedan i oktober

Leeds var på väg mot en jätteskräll när man hade 2-0 mot Manchester United efter en timme på Old Trafford. Men hemmalaget kom ikapp och matchen slutade 2-2. Jadon Sancho som spelade sin första Premier League-match sedan i oktober räddade en poäng åt Man United.

Man United hade ett hårt tryck på slutet men fick nöja sig med en poäng – tre hade gett dem samma poäng som stardsrivalen City på andra plats i tabellen.

Leeds leddes tillfälligt av U21-lagets tränare Michael Skubala två dagar efter att Jesse Marsch fick sparken efter mindre än ett år i klubben och det såg ut att bli en flygande start på tränarposten – med viktiga poäng i bottenstriden.

– Vi visade en bra karaktär och från och med nu ska vi visa samma karaktär. Vi kan slå alla lag, säger Leeds målskytt Wilfried Gnonto enligt BBC.

Sancho har tränat på egen hand

Efter en dryg timme reducerade Marcus Rashford till 1-2 med en vältajmad nick. Tio minuter senare kvitterade Jadon Sancho till 2-2. Upprinnelsen var ett mycket vackert anfall där bollen efter lite tur studsade rätt till Sancho som gjorde mål med ett hårt skott inne i straffområdet.

Det var Sanchos första match i Premier League sedan i oktober. Han har tränat utanför laget efter både fysiska och mentala problem.

Victor Nilsson Lindelöf kom in med tio minuter medan Anthony Elanga blev kvar på bänken hela matchen för Man United.