Real Madrid förlorade mot Girona och lagkaptenen Sergio Ramos fick rött kort i slutet av matchen. Foto: Billdbyrån

Real Madrid förlorade mot bottenlag

Real Madrid hade åtta raka matcher utan förlust innan dagens match mot Girona. Det blev en riktig fiaskomatch för storlaget som förlorade med 2-1.

Men matchen började bra för hemmalaget när Casemiro gav Real ledning med 1-0 efter 25 minuters spel när han nickade in bollen i mål från nära håll.

Girona skapade några bra chanser och i andra halvlek fick laget utdelning. Sergio Ramos tog bollen med handen i straffområdet och domaren dömde straf. Christian Stuani satte straffen och kvitterade till 1-1.

Men det skulle bli ännu värre för Real. Girona ställde om snabbt efter att ha erövrat bollen på mittplan. Thibaut Courtois i hemmalagets mål räddade första skottet men Portus nick på returen kunde han inte stoppa från att gå i mål. I slutet av matchen fick Sergio Ramos rött kort.

Real Madrid ligger på tredjeplats i La Liga.