Tung förlust för Real Madrid

Real Madrid hade ingen rolig afton i Champions league på onsdagen. I mötet mot CSKA Moskva, framför en missnöjd hemmapublik, blev det förlust med 3-0.

Real Madrid tog emot gästande CSKA Moskva hemma på Santiago Bernabéu-stadion. Det spanska storlaget var redan innan klara för slutspel, och passade nu på att rotera lite i startelvan.

Något som verkar ha gett utdelning – för gästerna. Efter första halvlek stod det 2-0 till CSKA Moskva.

I andra halvlek kom både Gareth Bale och Toni Kroos in, i stället för Benzema och Llorante. Men det hjälpte föga. I 73:e matchminuten drygade CSKA ut sin ledning ytterligare.

Matchen slutade 3-0 till gästerna. Arnor Sigurdsson, som tidigare spelat i IFK Norrköping gjorde ett mål och en assist i matchen.

För Real Madrid var det ett historiskt bakslag. Klubben har aldrig förlorat med tre mål på hemmaplan i europaspel.

Real Madrid vann trots förlusten alltså grupp G på 12 poäng. CSKA Moskva slutade däremot sist, trots att de slagit Real Madrid två gånger om (det förra mötet slutade 1-0).