Rennes nollade PSG på hemmaplan. Foto: Bildbyrån

Stjärnsmäll i Rennes – PSG nollat

Det blev en stjärnsmäll i Rennes.

Detta när gästande stjärnspäckade Paris Saint-Germain var på besök och föll med 0-2.

Kylian Mbappé, Neymar, Angel Di Maria, Marco Verratti och inte minst Lionel Messi var de alla med i startelvan när serieledande Paris Saint-Germain gästade Rennes under söndagen.

PSG som inför söndagens match inlett ligasäsongen med åtta raka segrar, fick nu sin segersvit bruten. Stekheta skytteligaledaren, Gaetan Laborde, slog till för sjätte gången denna ligasäsong när han gav hemmalaget ledningen i den första halvlekens slutminut.

Ligue 1

Utökade ledningen

Förutom en kvarts paus var det ett par lyckosamma minuter för Rennes. För direkt efter halvtidsvilan åkte ett skakat PSG på nästa smäll. En fin omställning avslutades med att Flavien Tait tryckte upp bollen i nättaket fram till 2-0.

Kylian Mbappé löpte sig snyggt igenom det rödklädda försvaret, fick bollen av Di Maria och rullade in reduceringen några minuter senare, men målet dömdes bort efter VAR-koll på grund av offside på fransmannen.

Fler stjärnor in

PSG har inte bara stjärnor i sin startelva, utan det finns gott om dem på bänken också. Ander Herrera, Georginio Wijnaldum och Mauro Icardi byttes alla in med kvarten kvar.

Men det hjälpte föga för PSG som blev nollat i Rennes och därmed åkte på säsongens första förlust. För Rennes var detta en skön seger efter krysset om Bordeaux senast.