Dejan Kulusevski och Cristiano Ronaldo. Foto: Bildbyrån

Ronaldos succé – hattrick på 32 minuter

Han har blivit högljutt kritiserad efter Juventus uttåg i Champions League mot Porto.

Då svarar Cristiano Ronaldo på bästa sätt – med ett hattrick på 32 minuter när Juventus bortavann mot Cagliari med 3–1 i italienska Serie A.

Först en nick, sedan ett högeravslut och slutligen ett vänsterskott. Det blev inte bara ett hattrick, det blev ett perfekt sådant.

Och med det var segern i princip säkrad redan i första halvlek för Juventus del. Cagliari lyckades reducera en gång i andra halvlek genom Diego Simeone-sonen Giovanni Simeone, men närmare än så kom de inte.

Svenske Dejan Kulusevski fick chansen från start, och spelade hela matchen för Juventus.

Efter segern ligger Turinlaget tio poäng efter ligaledaren Inter, med en match mindre spelad.

ARKIV: Vem är egentligen bäst utav Ronaldo och Messi? (18/01-2021)