• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: Bildbyrån

Selmani fick hjärnskakning efter kollisionen

Uppdaterad
Publicerad

I matchen hemma mot Östersund skallade Hammarbys Astrit Selmani ihop med en motståndare i första halvlek. Anfallaren bars ut på bår och fick avbryta matchen.

Hammarby meddelar att Selmani undersökts på sjukhus att det rör sig om en hjärnskakning.

”Tre stygn för såret vid ögonbrynet, inga övriga skador. Några dagars vila väntar innan Astrit kan trappa upp träningen”, skriver Hammarby på Twitter.

Hammarby vann matchen mot Östersund med 4–3.

Nästa match spelar Hammarby borta mot Sirius på onsdag den 27 oktober. Det blir svårt för Selmani att återhämta sig till onsdagen. Sex matcher återstår av årets allsvenska.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.